Fibernet fra TDC Net i 2023

Fibernet

Man kan tjekke På TDC Nets hjemmeside om man kan få fibernet lagt ind på adressen - og ved ja kan man tilmelde sig på hjemmesiden til at få fibernet lagt ind i huset. Etableringen af fibernettet sker i første halvår 2023.

 

Så vidt vi kan se, kan man få fibernet på Møllemosen og på Møllestykket, mens nogle parceller på Bakketoften allerede skulle være tilsluttet fibernettet og for andre parceller på Bakketoften ser det ud til at det først er muligt senere hen.

 

TDC Net har en kampagne på deres hjemmeside om tilmelding til fibernettilslutning. Det fremgår af hjemmesiden at kampagnen (så vidt vi kan regne ud) løber indtil uge 50 i 2022. Fibernettilslutningen er helt uden beregning. Man skal selvfølgelig betale for et fibernetabonnement hos en udbyder, hvis man ønsker at udnytte fibernettilslutningen.

 

Link til TDC Net om man kan få fibernet på adressen og mere information:

 

https://tdcnet.dk/fiber/adressetjek/

 

 

YouSee kabelnet

Alle parceller er tilsluttet YouSee TV-kabelnet. Man kan få abonnement på internet gennem kabelnettet og diverse TV-pakker.

 

Grundejerforeningen havde indtil udgangen af juni måned 2021 en fælles aftale med YouSee om levering af grundpakken til alle grundejere i Grundejerforeningen Møllemosen til en dengang samlet fordelagtig pris. Denne omkostning indgik i grundejerforeningens budget og blev dækket af det årlige kontingent til grundejerforeningen.

 

YouSee opsagde denne aftale med virkning fra 30-06-2021 med henblik på at kunne sætte prisen væsentlig op på grundpakken ved en fornyelse af aftalen. Vores fremtidige rabat ville i givet fald blive meget beskeden.

 

I marts 2021 iværksatte bestyrelsen derfor en afstemning blandt alle medlemmer med angivelse af fordele og ulemper ved at forny en aftale med YouSee og med information om streaming af TV som en alternativ mulighed for at se fjernsyn. Der var stor tilslutning til afstemningen og en stor opbakning til bestyrelsens forslag om ikke at indgå en ny aftale med YouSee.

 

Grundejerforeningen har derfor fra og med juli 2021 ingen fælles aftale med YouSee om kabelTV.

 

 

(Opdateret 04-11-2022)